Jumat, 23 April 2021

Portal Bounty

 


Bounty portal je prekrasna platforma za ICO klijente i lovce na nagrade. U današnje vrijeme dolazi puno novih ico-a, većina ico-a ne uspijeva prikupiti sredstva, a neki su prevareni. Otkrio sam da je ovo platforma koja osigurava uspjeh i ICO klijentima i lovcima na nagrade. Osobno sam sudjelovao u nekoliko blagodati i platio.

BountyPortals kao ICO-ov upravitelj bounty kampanja jamči isplativo i učinkovito upravljanje kampanjom, maksimalizirajući učinkovitost. Kao lovac na nagrade imat ćete pristup sveobuhvatnom sučelju koje je postavljeno kako bi vaše zadatke učinilo učinkovitijim i lakšim za izvršavanje.

Zadaci kampanje

Isprobajte svoje iskustvo lova na glave na Bounty portalima . Jednostavnim prikazom izbornika zadataka brže ćete svladati srodni materijal kampanje.
Zadaci kampanje podržani na Bounty portalima:

● Facebook kampanja: Zadaci poput lajkova, dijeljenja i komentara. Svi izračuni izvršit će se automatski.
● Twitter kampanja: Zadaci poput lajkova, retvitova, tweetova i komentara. Svi izračuni izvršit će se automatsk.
● Kampanja s potpisima : upotrijebite potpis i pošaljite post na određenom forumu.
● Blog kampanja: Stvorite članke o povezanim projektima prema vlastitom umu.
● Prevoditeljska kampanja:Prevedi tehničku dokumentaciju, web stranicu, nit thread na navedeni jezik.
● Referalna kampanja: pozovite druge i osvojite nagrade.
● i više.

Pokušajte se registrirati sada, idite na https://app.bountyportals.com , odaberite Registriraj se, treba vam samo e-pošta. Pronađite razne projekte ili zadatke na kojima možete besplatno raditi, pod uvjetom da ispunjavate relevantne zahtjeve za dodjelu. Jednostavno otvorite jednu nadzornu ploču, možete pronaći sve detaljno napisane podatke o kampanji. I ne samo to, samo stvorite i integrirajte jedan račun, možete raditi na svim kampanjama iz različitih projekata bez ponovne registracije. Sve uplate automatski će se poslati u novčanik koji ste prethodno postavili.

Za klijente
Za ICO tvrtke ili projekte pokušajte surađivati ​​s Bounty Portalima kako biste stvorili kvalitetno marketinško iskustvo za svoj proizvod. Bounty Portali organizirat će najbolje marketinške metode za povezane proizvode. Upravljajte, filtrirajte zadatke lovca na glave i uzmite zaista kvalitetne.

Iskusni
Bounty portali uspješno su pokrenuli Bounty kampanju u više od 40 prethodnih projekata. A sada je registriran s oko 10000 računa za Bounty Hunter, s stopom uspjeha od 99%. Brojne projekte koji su prije bili uspješni možete vidjeti na web mjestu Bounty Portals .

Tim za portale Bounty
Tim se sastoji od kolekcije iskusnih ljudi iz svog područja koji pokušavaju pružiti najbolju uslugu za klijente i lovce na nagrade. Tim profila možete pronaći na web stranici Bounty Portals.

Informacije o portalima Bounty -


Bounty Portali Mediji


kodel
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1086909;

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Portal Bounty

  Bounty portal je prekrasna platforma za ICO klijente i lovce na nagrade. U današnje vrijeme dolazi puno novih ico-a, većina ico-a ne uspij...