Kamis, 08 Maret 2018

BAZISTA KUPITI I PRODAJUĆI S CRIPPTABITIMA širom svijeta



U uvjerenju da je globalna pokrivenost informacijske tehnologije sada približna, tim BAZISTA je usmjeren na temeljita istraživanja za izradu projekta koji omogućuje, koristi i integrira novu tehnologiju Blockchain, kako bi osigurao uvjete za korištenje transparentne i sigurne podatke na Internetu. Ukratko, korisnicima će biti dopušteno jednostavno razmjenjivati ​​robu i usluge, u zamjenu za kriptoskultave koje su u kontaktu i interakciji s drugim korisnicima platforme. U stvari, tijekom transakcije bit će moguće kupiti ili prodati bilo koje dobro i / ili uslugu koristeći različite kriptoskultave. Štoviše, podrška BAZISTA tima će moći smanjiti na minimum sve povezane rizike, čime postupak kupnje i prodaje postaje transparentniji i privlačniji nego što je prethodno bilo dopušteno.

BAZISTA je misija inspirirana iskustvima Amazon i Ebay, stvarnosti koje su se oduvijek željele ažurirati pravila trgovanja u B2C i C2C sektoru, s preciznim ciljem izgradnje platforme kroz koju će nam biti svima nama značajan korak naprijed u industriji e-trgovine.

BAZISTA platforma omogućuje upotrebu novih alata za plaćanje i najsuvremenijih tehnologija za razmjenu podataka i pohranu podataka, čime se omogućava sigurna mrežna razmjena roba i usluga jednostavnim korisničkim sučeljem ,
Cilj stvaranja jednostavne i sigurne platforme koja nam omogućuje razmjenu dobara i usluga sa svim vrstama infrastrukturnih rješenja za sve one koji posjeduju kriptoskultave ili bilo koju drugu vrstu infrastrukturne imovine, je misija BAZISTA. To je apsolutno zajednički cilj i rješenje koje svi čekamo, uzimajući u obzir i činjenicu da ćemo stvoriti nove načine kako zaraditi novac kapitaliziranjem aktivnosti korisnika interneta, kada će, zapravo, biti moguće unaprijediti, regulirati transakcija, kriptoskopedi i digitalna imovina među korisnicima BAZISTA.

Uglavnom ono što se i očekuje kao glavni rezultat je da, s dolaskom BAZISTA, roba i stvarne usluge mogu se platiti criptovalute ili digitalnih dobara iz drugih podrijetla. Početak novog moderniteta - Ono što u ovom projektu čini strateški važan od strane BAZISTA tima je da je, nakon najnovijih istraživanja tržišta, platforma usmjerena i na zemlje jugoistočne Azije, u BRICS zemljama i očito je EU. Posebna pozornost na euroazijske korisnicima smanjiti daljnje troškove i vrijeme isporuke. Izvanredan priliku predstaviti web sučelja odgovara apsolutno sve operativne sustave koji omogućuju korisnicima za posluživanje oglasa i / ili kupiti robu u nekoliko klikova, uključujući putem mobilnih uređaja, čime se pomoću slika dobru ili usluga koje nudi. Prednost za nositelje Bzs token će biti predstavljena mogućnost kupnje promotivne robe u zamjenu za žetone, na popust koji može ići i do 70%. Mogućnost dopušteno posebnog fonda stvorena unutar platforme.

Komisije koje BAZISTA traži za izvršenje transakcije doista su vrlo prikladne. U stvari, samo 4% konačne cijene robe i, štoviše, stavljanje robe na platformu BAZISTA, rezultirat će smanjenjem troškova zbog niskih naknada ili transakcija bez provizije polaganjem BZS tokena na saldo računa , Nepotrebno je reći da će upotreba kriptoskopa izbjeći trošenje vremena zbog provjere plaćanja i izbjegavanja prolaza kroz lokalna i / ili međunarodna tijela.


U okviru BAZISTA postoje, za one koji prvi put pristupaju platformi. Izrađen je sustav koji u nekoliko klikova omogućuje kupnju odabrane robe koja se isporučuje i isporučuje po fiksnoj cijeni postavljenoj za sve robe. Klik na gumb "Kupi" uzrokovat će zahtjev da unese podatke za isporuku i kontakte. Prijenos traženog iznosa (iz vanjskog portfelja na platformu BAZISTA) i kontrola elektronske pošte zaključit će operaciju. Slijedeći sve potrebne informacije bit će poslani zajedno s vezom za dovršenje kupnje na navedenoj e-mail adresi. Važna specifikacija o djelovanju BAZISTA je to o prilici da se zaradi novac putem prodaje dobara i usluga drugih prodavača.

kada se oglas izradi, prodavači zainteresirani za oglašavanje moći će naznačiti stopu koju su spremni platiti korisnicima koji će sudjelovati u prodaji roba i usluga. Stopa će biti prikazana kao postotak ukupne vrijednosti robe i usluga koji će se plaćati zastupnicima uzimajući u obzir da se vrijednost robe i / ili usluge ne povećava ako prodavatelj plaća provizije. Na taj način prodavatelj stječe prednost dobivanja CPA mreže koja se automatski integrira i stoga predviđa plaćanja nakon prodaje robe i / ili usluga, a ne unaprijed, što se događa češće nego što predlaže CPA modeli.

U ovom kratkom izvješću naveli smo samo neke od značajki BAZISTA koji se pokazao kao platforma s velikim mogućnostima i ekstremnom fleksibilnošću korištenja. Složenost platforme u svom Whitepaperu ulazi u najintimnije detalje cjelokupne upotrebe cjelokupnog sustava, koji se, sjećamo, usmjeren na pridonose globalnoj pokrivenosti koju informacijska tehnologija sada počinje ostvarivati. Za one koji su zainteresirani, iznimno je potrebno odmah produbiti temu, razumjeti platformu BAZISTA, razumjeti njegov transparentni rad kako se ne bi prevladali događajima koji će biti bitni za svakoga tko namjerava prodati ili kupiti robu i usluge, inteligentna, transparentna i jednostavna platforma. Mogućnost velike zarade sada je na dohvat svima koji se uklapaju u svijet novih tehnologija čiji je blok-lanac važan izvor. Svijet online trgovine, nakon uzbudljivih uspjeha Ebay-a, Amzon i Alibaba tek su početak sve gustege i prosperitetne budućnosti. Nemojte zaboraviti da su čak i azijska tržišta udaljena samo jedan klik, a mogućnost korištenja kriptoskopa za plaćanja postat će, sve više, neusporediv pogodnost u usporedbi s prethodnim ekonomskim odabirima cijelog planeta. Alibaba samo su početak sve gustege budućnosti profica mogućnosti. Nemojte zaboraviti da su čak i azijska tržišta udaljena samo jedan klik, a mogućnost korištenja kriptoskopa za plaćanja postat će sve više neusporedivom pogodbom u usporedbi s prethodnim ekonomskim odabirom cijelog planeta. Alibaba samo su početak sve gustege budućnosti profica mogućnosti. Nemojte zaboraviti da su čak i azijska tržišta udaljena samo jedan klik, a mogućnost korištenja kriptoskopa za plaćanja postat će, sve više, neusporediv pogodnost u usporedbi s prethodnim ekonomskim odabirima cijelog planeta.

BAZISTA je platforma koja ovaj put poštuje!










jeger.kiting
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=956069

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Portal Bounty

  Bounty portal je prekrasna platforma za ICO klijente i lovce na nagrade. U današnje vrijeme dolazi puno novih ico-a, većina ico-a ne uspij...