Senin, 18 Juni 2018

Cryptorobotics


Днес на фондовия пазар търговците използват десктоп терминали за търговия на фондовите борси повече от десет години. Функционалните и съвременните терминали изпълняват същите задачи: извличат мащабируеми активи, графики, пускат индикатори върху тях и четат необходимите маркери за тези индикатори. Автоматично създаване на предложения в съответствие със стратегиите, изложени в тях, контрол на показателите за депозити и много повече. Това ни позволява да заявим, че търговските терминали стават все по-актуални и се превръщат в основен инструмент за търговците. 

Въпросният проект създава платформен терминал за офлайн търговия с крипто-валути. В същото време конвенционалните инструменти се използват за сравняване и създаване на нови аналитични и интелигентни решения при разработването на роботи за търговия на нови пазари. С помощта на машинното обучение, изкуствената интелигентност възприема най-добрия опит в обменните практики.


По този начин CryptoRobotics е платформа за платформи без условни ограничения за компютри, таблети и смартфони на различни операционни системи. Търговските роботи са система, която е в състояние самостоятелно да следи необходимите показатели и да взема решения за транзакции, които се основават на един или повече показатели. Така че, роботът може почти изцяло да замести потребителя и да успее да функционира. Алгоритмите за търговия в рамките на "съзнанието" на роботите се използват в техническите и статистически аналитични методи за покупка и продажба, набор от защитни тактики, спазване на правилата за управление на риска и управление на капитала.

Основните функции са: 
  • дизайнер на роботи с интуитивен интерфейс за проверка на стратегиите за търговия с история и създаване на собствени "роботи";
  •  пазар за продажба на роботи, създадени от опитни търговци;
  •  Оценките на търговците относно принципа на участие в капитала са представени;
  •  има възможност за автоматично проследяване, автоматично преобразуване на успешни транзакции, извършени чрез интелигентни договори;
  •  се използват подобни технически и търговски инструменти, както при подобни терминали.
Какви са предимствата на изкуствения интелект? Разбира се, развитието на системата за самообучение, връзката с максималния възможен брой експерт база данни, с изключение на претоварването на мрежата, свързани с прекалено големи количества информация и добавената стойност на фондовата борса, елиминирането на грешки по време на избора на базата данни, създаване на нелинейни алгоритми за решаването на проблемите, събирането на обратна връзка и разработване на допълнителни стратегии за търговия, които не са включени в основните функции на роботи, "разсъждение" система за обучение на анализаторите и създаването на нови стратегии.
пътна карта


Този проект е сравнително нов и се развива съвсем наскоро. Още през юни се планира етапът на продажбите, а след това и преходът към роботизирани системи и изкуствен интелект.

ICO и ROBO жетони
 Project Tokens са единствената възможна валута за плащане на крайни продукти. Плащането се извършва чрез частен профил на инвеститора / потребителя, както и на роботизирания пазар. След като монетите дойдат на пазара, те ще бъдат разпределени по време на предварителния етап на продажбите и основните (освен замразени) и могат да бъдат продадени на борсовите търгове. Максималната емисия ще бъде 120 милиона единици, без да се предполага допълнителен брой емисии. Основата на монетите - интелектуални договори ERC-20. За продажба са осигурени 57.6 милиона ROBO. Цената е 0.00015 ETH.

Разпределението на символите включва следните позиции:


Несъмнено повечето средства са предназначени за продажба, а именно 40%.
 30% ще отидат на основателите.
 8% - предварителен етап на продажбите;
 9% - резервни фондове;
 7% - на съветниците-съветници;
 3% - награда за кампанията;
 3% - развитие на екип и изграждане на екип.
 Сцената на предварителните продажби приключи съвсем наскоро - на 18 април, основната сцена ще започне на 20 май и ще продължи точно един месец. Специалните оферти са такива, че на всеки от четирите етапа на ICO получавате отстъпка от 15% до 0%.

Екип на проекта


Подробна информация за екипа и идеята като цяло можете да намерите на уеб сайта на адрес : https://cryptorobotics.io/ . Whitepaper: https://cryptorobotics.io/img/WP_ENG.pdf Можете да се свържете с програмистите и да научите най-новите актуализации в социалните мрежи и свързаните с тях канали:

Twitter: https://twitter.com/cryptorobotics
 Средно: https://medium.com/suspended 
на VK: https://vk.com/public165163607
 Телеграма: https://t.me/Cryptorobotics 
Facebook: HTTPS: // www.facebook.com/groups/378114272653455/

jeger.kiting
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=956069

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Portal Bounty

  Bounty portal je prekrasna platforma za ICO klijente i lovce na nagrade. U današnje vrijeme dolazi puno novih ico-a, većina ico-a ne uspij...